Home Wie ben ik? Pedagogisch werkplan Hoe werkt het? Foto's Referenties Contact
IMG_2124

Referenties

Martine:

Kim werkt nu een half jaar bij ons als gastouder voor twee dagen in de week waarbij ze op onze drie kinderen past in de tijd dat wij werken. Ze vroeg ons iets te schrijven voor op haar site. Met alle plezier doe ik dat voor haar want we zijn zeer tevreden (dus je mag nooit meer bij ons weg hoor Kim.. 😘). Allereerst is ze fantastisch voor de kids. Haar lieve, zorgzame karakter en gedreven persoonlijkheid maakt dat zij zich met volledige toewijding op de kids richt. Door haar pedagogische kennis, structuur en duidelijkheid is zij opvoedkundig ook zeer waardevol. Vanwege haar flexibiliteit, avontuurlijke karakter en inlevingsvermogen is niets te gek of onmogelijk. Of t nu 1 kind is of 6, Kim gaat erop uit! Stampen in de plassen, museum, strand, treinen kijken, het bos, speeltuin, bibliotheek of lekker knutselen thuis. De kids dragen Kim op handen en wij ook! Een bijzonder persoon en een verrijking voor ons gezin! Thanks Kim.

Mireille:

Kim kenmerkt zich door meer te bieden dan alleen tijdelijke opvang en zorg. Ze heeft oog voor de ontwikkeling en het karakter van het kind, en draagt hiermee dus ook opvoedkundig een steentje bij. Kim is duidelijk en consequent, maar op een warme manier naar de kinderen toe. Ze onderneemt leuke activiteiten met de kinderen zoals; naar de kinderboerderij, het museum, het strand, thema knutselwerkjes etc. Ik was daarom erg blij met haar! Het is voor mij een gemis dat Kim haar eigen gastouderopvang gaat beginnen, maar ik gun haar dit van harte. Ook het contact dat ik als ouder met haar heb, is altijd erg fijn. Je merkt gewoon dat ze echt betrokken is.

Kortom: Mijn zoontje is dol op haar! Ik vind het dan ook erg jammer dat ze weggaat, maar ik wens haar heel veel succes!

Linda:

In de afgelopen jaren heb ik haar eerst met mijn zoontje aan het werk gezien, hij was 3 toen Kim startte als leidster op de groep, en het laatste jaar ook met mijn dochtertje van nu 20 maanden.

In haar functioneren heb ik haar leren kennen als een betrokken, professionele leidster op de groep. Met de kinderen op de groep maakt zij op een prettige en natuurlijke wijze contact, met een mooi natuurlijk overwicht. Het contact met mij als ouder verliep ook prettig en op een positieve toon.

Als persoon komt Kim op mij over als vrolijk, enthousiast en betrokken. Ze weet op een prettige manier om te gaan met de kinderen en de ouders en deed dat altijd met een glimlach.

Evalien:

Wij hebben Kim leren kennen als een van de leukste juffen van onze dochter bij Kindergarden. Helaas ging ze daar weg, maar tot ons geluk kwamen we elkaar na 1,5 jaar tegen op Oudermatch. Wij zochten een oppas aan huis voor de donderdag en Kim zocht extra werk voor de donderdag. Wekelijks komt Kim nu op donderdag van 's ochtends vroeg tot begin van de avond voor onze kinderen (nu 1 en 3 jaar oud) zorgen. Dit doet ze met heel veel liefde en gezelligheid en op de manier zoals wij het willen; gezond. 's Ochtends gaat ze meestal met de kinderen op pad en als het nodig is doet ze dan ook een paar boodschappen. Tussen de middag maakt ze een lekker boterhammetje voor ze en dan volgt een slaapje / rust momentje. De rest van de middag kunnen de kinderen gezellig spelen, zingen, knutselen en boekjes lezen en als Kim de kans heeft vouwt ze ook nog een wasje weg, ideaal! Om 17.30 uur krijgen de kinderen een heerlijke vers bereide maaltijd van Kim en ook voor ons, ouders, staat er een heerlijke maaltijd klaar als we thuis komen. Een geweldige manier om zo na een dag werken thuis te komen; alles aan kant, kinderen blij, eten staat klaar, boodschappen zijn gedaan en de was is gevouwen. Blije kinderen en blije ouders!